اتصالات پنوماتیک چیست و چه کاربردی دارد ؟

انواع اتصالات پنوماتیک

صبا تولید 0 1614 رتبه مطلب: 3.0

اتصالات پپنوماتیکی یا فیتینگ های پنوماتیک ، قطعاتی هستند که وظیفه ی  اتصال اجزای مختلف مدارهای  پنوماتیک را بر عهده داشته و در طول مسیر مدار پنوماتیک قرار می گیرند و وظیفه وصل و انتقال هوای فشرده را به سیلندرهای پنوماتیکی و سایر عملگرها را دارند .

این اتصال های پنوماتیکی ، بر روی انواع شیرهای برقی ، کنترل سرعت ، شیرهای دستی و پدالی ، چند راهی ها و واحد مراقبت نصب می شوند که وظیفه اتصال شیلنگ های پنوماتیک  جهت  انتقال هوای فشرده به عملگرهای پنوماتیکی را بر عهده دارند .

اتصالات برنجی

انواع اتصالات برنجی

مدیر ارشد 0 2417 رتبه مطلب: 3.7

اتصالات برنجی یکی از پر کاربرد ترین اتصالات در صنعت می باشند و از مزایای فراوانی برخوردار هستند .

اتصالات برنجی به  انواع مختلفی تقسیم بندی می شود : 

الف ) اتصالات برنجی گازسوز

ب ) اتصالات برنجی آب 

ج ) اتصالات برنجی فشار قوی 

 

شیر های گازی

صبا تولید 0 822 رتبه مطلب: 4.2


شیرگازی با مجراهای داخلی کروی شکل برای قطع و وصل جریان گاز مورد استفاده قرار می گیرند.
 
شیرهای گاز دارای انواع مختلفی هستند:
 
انواع شیرهای گازی:
 
1- شیرهای کپسول گاز      
2- شیرهای بالوالو گازی دسته اهرمی                        
3- شیرهای بالوالو دسته خروسکی 
4- شیرهای بالوالو قفل شونده
 
فرآیند کارکرد شیرهای بالوالو:
این شیرها دارای توپی هستند که با چرخش دسته شیر جریان سیال در لوله را قطع و وصل می کنند. برای وصل نمودن جریان بایستی دسته روی ساقه شیر در جهت خلاف چرخانده شود تا توپی از  حالت عمود خارج شده در جریان وارد می شود. برای قطع جریان سیال، سوراخ توپی باید به صورت عمود بر مسیر جریان قرار می گیرد. هنگامی که دسته شیر به حالت نیمه باز باشد، توپی نیز در حالت نیمه باز قرار گرفته است و باعث می شود تا جریان نامنظمی در شیر ایجاد شود.

اکستروژن

صبا تولید 0 967 رتبه مطلب: 3.7

آشنایی با موضوع

اکستروژن، یکی از روش‌های حجمی، برای تغییر شکل مواد به منظور کاهش ضخامت یا سطح مقطع آنها است که درنتیجه آن، قطعاتی با سطح مقطع صاف و عمودی تولید می¬شوند. جهت انجام فرآیند اکستروژن، ماده اولیه موردنظر، به درون قالب اکستروژن که سطح مقطع موردنظر روی آن ایجادشده است، فشرده می¬شود و درنتیجه، قطعه اکسترود شده با سطح مقطع قالب، تولید می¬شود. دو مزیت این فرآیند، نسبت به دیگر روش‌های شکل‌دهی، قابلیت بالا در تولید قطعاتی با سطح مقطع پیچیده و همچنین شکل‌دهی مواد ترد و شکننده است، زیرا ماده در این روش، تنها تحت فشار و تنش برشی قرار می‌گیرد. این روش همچنین قطعاتی، با سطح مقطع بسیار باکیفیت و صاف ایجاد می¬کند و باعث استحکام بیشتر مواد می‌شود. اکستروژن می‌تواند پیوسته (تولید قطعات با طول زیاد) یا نیمه‌پیوسته (تولید چندتکه‌ای) باشد. فرآیند اکستروژن می¬تواند …

اولین234567810

انتخابگر پوسته

فهرست